2011. november 25., péntek

gyönyörű ritka fazettált zafír nyaklánc 225 karát! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

A nyaklánc 42 cm hosszú + a kapocs. Az ékszer 8 mm-es fazettált zafír golyókból készült. Az ékszer fém szerelékei nikkelmentes, antialergén, ródiumozott fémből készültek, de külön kérésre nemesfém szerelékekkel is tudjuk szállítani. A nyaklánc 225 karát drágakőből készült.
A zafír szervezetre gyakorolt hatásai: Viszér, Veseműködés, Tumor, Torokgyulladás, Torok csakra, Szédülés, Szeretetet hozó kő, Szenvedély, Szellemi erő, Hallásproblémák, Spirituális fejlődés, Viszketés, Reuma, Pesszimizmus, Petefészek, Gyulladások, Övsömör, Öregedés, stb.
Közelednek az Ünnepek. Lepje meg szeretteit egy szép és értékes ajándékkal!
Minden álltalunk álltalunk készített és forgalmazott ékszer azonnal átvehető postai úton, vagy akár személyesen is az üzletünkben. Az ékszerekre garanciát vállalunk és természetesen számlát is adunk róluk. Mivel ékszereinket magunk készítjük minőségi alapanyagokból, így az esetleges méretproblémákon (nagyítás, kicsinyítés) könnyen tudunk segíteni. Továbbá vállaljuk vállaljuk ezoterikus ékszerek készítését egyedi igény alapján is. Egyéb ásványokkal kapcsolatos Ezoteriás kérdésekben is szívesen tudunk segíteni mindenkinek.
Kérem, tekintse meg egyéb ékszereinket is!



Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 17:20
. gyönyörű ritka fazettált zafír nyaklánc 225 karát! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft