2011. szeptember 29., csütörtök

Ken McClure, A nőknek meg kell halniuk - Jelenlegi ára: 300 Ft

A könyv hibátlan, új állapotban van!
A postázás a mindenkori postai díjszabás szerint történik!
A Kerr Memóriai Kórház nőgyógyászati osztályát titokzatos fertőzések tartják rémületben. Operált nők halnak meg, mert a rájuk támadó bacilusok ellenállók minden ismert antibiotikummal szemben.
A városban ezalatt egy darabolós gyilkos folytatja ámokfutását. Egy okos és óvatos őrült, aki csak nőket öl, és bizonyos szerveiket úgy metszi ki, akár egy gyakorlott kezű sebész.
Dr. Scott Jamieson a Tudományos és Egészségügyi Felügyelet megbízásából érkezik a kórházba, hogy segítsen kideríteni a fertőzések eredetét. Munkáját furcsa balesetek és még furcsább emberi reakciók nehezítik. Az orvosközösség tagjainak viselkedése, egymáshoz való viszonyuk, és néhány véletlen felfedezés mégis egyre közelebb viszi Jamiesont a megoldáshoz. Az igazsághoz, amely szörnyűbb, mint azt bárki is feltételezni merte volna...
Ken McClure-nak, aki maga is orvosi kutatásokkal foglalkozik, ez a negyedik nagysikerű regénye. Az orvosi krimik kedvelői épp úgy rajonganak érte, mint a műfaj másik világhírű írójáért, Robin Cookért.



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 14:14
. Ken McClure, A nőknek meg kell halniuk - Jelenlegi ára: 300 Ft